Arhiva

INFORMACIJA - KAKO PODNETI ZAHTEV ZA ULAZNICE ZA SP U RUSIJI

22.11.2017.

Od 16. novembra 2017. možete se prijaviti za individualne ulaznice za utakmice SP FIFA Rusija 2018, kao i ulaznice za specifično mesto održavanja i Serije ulaznica za specifične ekipe, zavisno od raspoloživosti istih.
Period prodaje na bazi „Ko prvi dođe-bude prvi uslužen“ počeo je 16. novembra 2017. U 10,00 po centralnoevropskom vremenu / 12,00 moskovsko vreme, a završava se 28. novembra 2017 u 10,00 (CET) / 12,00 moskovsko vreme. Tokom ovog prodajnog perioda ulaznice će se dodeljivati na bazi „Ko prvi dođe-bude prvi uslužen“. Savetujemo fudbalske navijače da svoje narudžbine izvrše čim se otvori Period Prodaje jer je velika verovatnoća da će se najtraženije utakmice brzo rasprodati.
Tokom perioda „Ko prvi dođe-bude prvi uslužen“ u fazama prodaje (1), Podnosioci zahteva za ulaznice mogu da dostave svoj Zahtev za ulaznice u bilo kom trenutku tokom odgovarajućeg perioda „Ko prvi dođe-bude prvi uslužen“, a prednost će se davati prema datumu i vremenu podnesenog zahteva (tj. ranije dostave zahteva će imati prednost, i zapravo imaju bolje šanse za uspeh nego zahtevi podneti kasnije). Tokom takvog perioda prodaje, kupovine ulaznica obrađuju se kao transakcije u realnom vremenu, tj. raspoložive ulaznice dodeliće se direktno podnosiocima zahteva za ulaznice. Sve uspešno kupljene ulaznice biće odmah potvrđene Podnosiocima zahteva za ulaznice.
Da bi se prijavili za ulaznice za SP FIFA Rusija 2018 tokom Perioda prodaje „Ko prvi dođe-bude prvi uslužen“ koji je opisan gore, molimo da sledite ove korake:
1. Posetite vebsajt SP FIFA Rusija 2018 za tiketing na www.FIFA.com/tickets
2. Kreirajte svoj nalog tako što ćete dati svoje lične podatke
3. Na www.FIFA.com/tickets podnesite zahtev za ulaznice tako što ćete „kliknuti“ odeljak menija: „Apply for Tickets“
Svi podnosioci zahteva za ulaznice koji su uspešno kupili ulaznice dobiđe Potvrdu ulaznice mejlom iz Centra za tiketing SP FIFA („FWCTC“).
Ako ste odabrali da platite platnom karticom u Prodajnom periodu „Ko prvi dođe-bude prvi uslužen“ (1), platna kartica koju ste naveli biće zadužena u trenutku kada dostavite svoj zahtev za ulaznice. Rezidenti Rusije koji se opredele da plate bankovnim transferom moraju da osiguraju da FIFA dobije pun iznos uplate u roku od 7 (sedam) dana od prijema Potvrde uspešnog Zahteva za ulaznice.
Ulaznice koje vam FIFA dodeli tokom Faze prodaje (1) i Faze prodaje (2) biće isporučene brzom poštom na vašu adresu, uz izuzetak u situacijama koje su navedene u Pravilniku o prodaji ulaznica i onih koje su objašnjene u Često postavljanim pitanjima. Početak isporuke ulaznica planiran je u aprilu/maju 2018.
Na svakom stadionu i za sve utakmice FIFA nudi posebnu dodelu Ulaznica za lica sa invaliditetom, licima sa ograničenim kretanjem i gojaznim ljudima. Da bi se prijavili za ove Ulaznice za Specijalan Pristup, podnosioci zahteva treba da na onlajn obrascu zahteva za ulaznice odaberu opciju „Show Special Access Ticket Categories“. Za više informacija molimo da posetite odeljak „Special Access Tickets“.
Za više informacija u vezi sa tiketingom za SP FIFA Rusija 2018 molimo redovno posećujte www.FIFA.com/ticket radi dodatnih ažuriranih informacija.