Vesti

HUMANO SRCE SRBIJE | ORLOVI ZA VANJU MALOVIĆ, VELIKO INTERESOVANJE ZA DRESOVE A.MITROVIĆA, TADIĆA, SERGEJA...NA HUMANITARNOJ AUKCIJI

03.09.2021.
U danu kada nam je srce kucalo za pobedu Srbije u važnom meču sa Luksemburgom, Srbija je pokazala i humano srce u borbi za budućnost tromesečne bebe Vanje Malović koja boluje od spinalne mišićne atrofije.
Marketing tim Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa direktorkom Vanjom Kostić osmislio je humanitarnu akciju u kojoj  učestvuju svi naši reprezentativci, konkretno, izabranici selektora Dragana Stojkovića, svi oni koji su se našli u protokolu meča sa Luksemburgom, stavili su svoj dres sa ovog meča na humanitarnu licitaciju. Milionska armija fanova naših igrača koji nastupaju u klubovima širom Evrope, naravno i hiljade navijača naše reprezentacije, još uvek su u prilici da učestvuju u humanitarnoj licitaciji, a sav prihod biće usmeren na lečenje Vanje Malović.
Dresovi za licitiranje dostupni su na sledećem linku: https://www.matchwornshirt.com/club/serbia a trenutni redosled najtraženijeg dresa je:  Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković – Savić, Dušan Tadić…Licitacija traje do 18. septembra.
https://www.instagram.com/p/CTwMyCvgb7w/?utm_medium=share_sheet