Vesti

HUMANO LICE SRBIJE | ORLOVI ZA VANJU MALOVIĆ, USPEŠNO ZAVRŠENA HUMANITARNA AUKCIJA DRESOVA

19.09.2021.
Završena je humanitarna licitacija za dresove Orlova u kojima su Dušan Tadić i drugovi nastupali u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo protiv Luksembugra (4:1).
Naime, u danu kada nam je srce kucalo za pobedu Orlova, Srbija je pokazala i humano srce u borbi za budućnost tromesečne bebe Vanje Malović koja boluje od spinalne mišićne atrofije.
Marketing tim Fudbalskog saveza Srbije osmislio je humanitarnu akciju u kojoj  su učestvovali svi reprezentativci koji su se našli u protokolu meča sa Luksemburgom. Izabranici selektora Dragana Stojkovića  stavili su svoj potpisani dres sa ovog meča na humanitarnu licitaciju, a prikupljena sredstva idu u fond za lečenje bebe Vanje Malović.
Lep gest reprezentativaca Srbije, koji će i u budućnosti nastaviti sa humanitarnim akcijama ovog tipa. Ponude za dresove stizale su iz svih krajeva sveta, a ukupno je prikupljeno preko 15 hiljada evra.
Pregled izlicitiranih iznosa za dresove reprezentativaca naše zemlje možete pogledati na sledećem linku: MatchWornShirt

Naš tim imao je najveću moguću podršku, pošto je mala Vanja tokom utakmice bila uz svoje Orlove.

Ovom prilikom pozivamo sve ljude koji žele da pomognu da pošalju SMS 1077 na broj 3030 ili uplate novac na račune sa fotografije.