Vesti

EURO 2024 | VAŽNE INFORMACIJE ZA NAVIJAČE SRBIJE PRED MEČ SA SLOVENIJOM U MINHENU

19.06.2024.

Reprezentacija Srbije igra drugi meč grupne faze na Prvenstvu Evrope 20. juna u Minhenu, protiv Slovenije, a pred ovaj duel nekoliko važnih informacija za naše navijače.

🚌 Na dan utakmice koristite šatl bus do stadiona i nazad do centra grada.
Najbrži način da dođete na stadion iz fan zone je šatl busom.
Besplatan šatl bus počinje da vozi od 11:30 i kreće iz Bloka 19, Olympiapark Parkharfe.
Na stadion dođite što je ranije moguće i uživajte u atmosferi pre utakmice na Fudbalskoj areni Minhen.

Posle utakmice, šatl busevi vas čekaju na južnom kraju stadionske esplanade. Autobusi će vas odvesti ili do stanice U-Bahn Scheidplatz, koja je povezana sa centralnom stanicom u Minhenu preko U-ban linije U2, ili nazad do stanice šatl busa u Olympik Park-u.

🚗⛔ Ne vozite do stadiona…
…ako se niste unapred registrovali za parking. Svako ko nema registraciju za parking će biti odbijen. Imajte na umu da saobraćaj može biti gust i da vreme putovanja može biti mnogo duže od očekivanog. Pre-registrujte se sada (otvoreno do jedan dan pre utakmice). Parking će biti otvoren 4 sata pre početka utakmice. Na stadion nemojte voziti ranije od toga.

💳 Preferirano plaćanje karticom
Samo nekoliko štandova sa hranom i pićem na Fudbalskoj areni Minhen primaju gotovinu. Ponesite svoje debitne, kreditne kartice ili uređaje za beskontaktno plaćanje i izbegnite redove.

Za ostale informacije i vesti uživo, molimo vas da nastavite da upućujete svoje navijače na zvaničnu aplikaciju Event Companion on the UEFA EURO 2024.

Fan zona za naše navijače nalazi se Olipijaparku i ulaz je besplatan. Dodatne informacije u vezi sa aktivnostima u Fan zoni možete pronaći na sledećem linku https://www.uefa.com/euro2024/event-guide/munich/festival/