A selekcija

DUŠAN VLAHOVIĆ I STEFAN MITROVIĆ | VEROVALI SMO U POBEDU, GOREĆE SRBIJA, GOREĆE BEOGRAD

15.11.2021.

Golgeter italijanske Fjorentine i jedan od najboljih mladih napadača na svetu Dušan Vlahović večeras nije imao sreću da se upiše u listu strelaca, ali su njegovi raniji golovi imali veliki značaj na putu ka velikom uspehu. Kako kaže, svi su od prvog dana verovali u plasman.

„Već smo pričali pre utakmice, šta god da se desi da ostanemo pribrani, da budem koncentrisani i da ćemo na kraju pobediti. Verovali smo u to, od marta se vodila priča da će odlučivati ova utakmica. Naravno da bi voleli da se rešilo ranije, ali ovako je slađe. Nas 23 sa stručnim štabom, svi smo heroji. Uložili smo maksimum i na kraju nam je sve to vraćeno. Jedva čekam Svetsko prvenostvo, da odemo tamo i napravimo veliki rezultat“.

Na Mundijalu želi da napravi zapažen rezultalt.

„Ne bih voleo da idemo tamo da ispadnemo u grupi. Da odemo tamo da napravimo rezulta, imamo kvalitet i želju. Neverovatan je osećaj. Hvala svima na podršci, nadam se da ćemo nastaviti ovako.“, izjavio je Vlahović.
Za kraj je mladi napadač imao i jednu poruku. Dobro poznatu na ovim prostorima.

„Što bi rekao jedan gospodin: goreće Srbija, goreće Beograd“, ne moramo da vam otkrivamo o kom gospodinu je reč.

Kako se posle overene karte za Katar oseća štoper Hetafea Stefan Mitrović?

„Ponosno. Želim da čestitam svim igračima koji su o početka kvalitifikacija tu. Živeli smo svi kao jedan od starta. Zaključali smo Luž danas, pokazali kako se igra fudbal i da možemo protiv najjačih selekcija. Treba da se odmorimo, uživamo u ovom momentu. Svima nam je ovo kruna karijere. Otići na Svetsko prvenstvo je nešto što nas čini ponosnim“.