A selekcija

DUŠAN TADIĆ I ALEKSANDAR MITROVIĆ PRED UKRAJINU

04.06.2019.

U petak protiv Ukrajine u gostima i ponedeljak protiv Litvanije kod kuće, reprezentaciju Srbije očekuju junski dueli kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Pred novinarima su danas bili Dušan Tadić I Aleksandar Mitrović, a mediji su konstatovali da utakmice dolaze u nezgodno vreme, oko dve nedelje po završetku klupskih obaveza za većinu igrača.

Nezgodan je ovaj termin utakmica, ali šta da radimo. Gledali smo Ukrajinu protiv Portugala, dobro su organizovani i imaju par nezgodnih igrača. Mi imamo igrače koji su u formi i verujem da možemo do povoljnog rezultata rekao je Dušan Tadić tokom konferencije za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Slično razmišlja I napadač Fulama…

-Igrali smo već u ovom terminu i verujem da ćemo biti spremni. Idemo tamo da napravimo dobar rezultat– ističeAleksandar Mitrović i dodao.-Ući ćemo u utakmicu sa namerom da uzmemo tri boda, ali i remi u gostima protiv konkurenta za jedno od prva dva mesta nije loša opcija.

Dušan Tadić se nada dobrom rezultatu u Lavovu…

-Remi sa Ukrajinom ne bi bio loš, ali sigurno nećemo tako ući u utakmicu, već ćemo pokušati da pobedimo, a videćemo kako će se situacija odvijati.

Meč protiv Litvanije biće odigran na stadionu “Rajko Mitić” bez publike, zbog kazne UEFA za uvredjivo skandiranje tokom utakmice Lige nacija protiv Crne Gore.

Sigurno da je lakše kada imate svoju publiku na stadionu, ali znamo koliko je i to važna utakmica za nas i bićemo koncentrisani – istakao je Aleksandar Mitrović.

 

Sećanje na prazne tribune ima Dušan Tadić…

-Sećam se utakmice protiv Danske, bilo je baš ružno pred praznim tribinama, ali šta je tu je. Profesionalci smo i moraćemo da se prilagodimo – jasan je Dušan Tadić.