Saopštenja

AKREDITOVANJE ZA PRIJATELJSKU UTAKMICU U21 REPREZENTACIJA SRBIJE I ITALIJE 27. MARTA U NOVOM SADU

19.03.2018.

Obaveštavamo vas da je danas, u ponedeljak, 19. marta 2018. godine, otvoren sistem akreditovanja medija za prijateljsku utakmicu U21 reprezentacija Srbije i Italije koja se igra 27. Marta na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu od 18 sati i 30 minuta (TV Arena sport)

Prijem zahteva za akreditovanje biće omogućen do ponedeljka 26. marta do 12 časova. Vaše zahteve za dobijanjem akreditacija šaljite na mejl adresu: [email protected], na memorandumu Vaše medijske kuće.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati – print, elektronski i TV mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije kao i televizijske kuće. Oni koji nisu nosioci TV prava, podsećamo, za snimanje utakmice mlade reprezentacije moraju imati dozvolu TV Arene sport.

Akreditacije za meč mladih reprezentacija izdavaćemo na stadionu u Novom Sadu, na dan utakmice od 16:00 do početka utakmice.

Informaciju o tome da li Vam je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na brojeve +38164 818 01 43.

Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje dva dokumenta: akreditacije i overene novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, USN Beograda, DSN Vojvodine, Udruženje novinara Srbije, AIPS, NUNS i nacionalnih udruženja.

Zamena akreditacija, odnosno imena prijavljenih novinara, nije moguća i akreditacije će biti izdavane samo licima čija se imena nalaze na spisku akreditovanih. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje za utakmice u organizaciji FSS. Kontrola će biti obavljena na ulazu.

Broj mesta je ograničen, pa se zato mole redakcije da prijavljuju broj novinara prema stvarnim potrebama posla.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. Medijski partneri FSS

2. Sportske redakcije odnosno mediji

3. Ostali informativni mediji u skladu sa tiražom i uticajem na tržištu

Molimo Vas da u celosti ispoštujete naznačeni rok za akreditovanje, jer u protivnom nećete moći da dobijete propusnicu za praćenje utakmice.