Kup

AKREDITOVANJE ZA FINALNU UTAKMICU KUPA SRBIJE

19.05.2019.

Poštovani,

obaveštavamo vas da je od danas (ponedeljak, 20. maj 2019. godine) otvoren sistem akreditovanja medija za finalnu utakmicu Kupa Srbije: Crvena zvezda – Partizan, koja će biti odigrana u četvrtak, 23. maja 2019. godine, na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, sa početkom u 19 sati.

Prijem zahteva za akreditovanje biće omogućen do srede, 22. maja 2019. godine, do 20 sati. Vaše zahteve za dobijanjem akreditacija šaljite na mejl adresu:  [email protected], na memorandumu vaše medijske kuće uz kopiju validne novinarske legitimacije.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće, koje nisu nosioci TV prava i koje, podsećamo, nemaju pravo snimanja utakmice). TV prava za Kup Srbije pripadaju TV Arena sport.

Akreditacije ćemo izdavati u prostorijama SD “Crvena zvezda”, Ljutice Bogdana 1a, u utorak 21. i sredu 22. maja od 10 do 16 časova i u četvrtak 23. maja, od 12 sati do početka utakmice.

Molim vas da imate u vidu da je kapacitet za medijske aktivnosti ograničen i da zahteve za akreditacijom šaljete u skladu sa objektivnim potrebama vašeg medija kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1.medijski partneri FSS

2.sportske redakcije, odnosno mediji

3.ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

U slučaju bilo kakvih pokušaja nepravilnosti ili zloupotreba akreditacija neće biti odobrena.

Informaciju o akreditacijama možete dobiti pozivom na broj +381648180139.