Media

AKREDITOVANJE MEDIJA ZA FINALE KUPA SRBIJE 2021/2022

20.05.2022.

Poštovani, obaveštavamo vas da je od danas od 12 časova (petak, 20. maj 2022. godine) otvoren sistem akreditovanja medija za finalnu utakmicu Kupa Srbije: FK Crvena zvezda – FK Partizan, koja će biti odigrana u četvrtak 26. maja 2022. godine, na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu.

Prijem zahteva je omogućen do utorka 24. maja 2022. godine, do 12 časova.

Vaše zahteve možete poslati na sledeću adresu: [email protected], na memorandumu vaše medijske kuće uz kopiju validne novinarske legitimacije i fotografiju vašeg izveštača.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije kao i televizijski reporteri).

Apsolutna TV, radio i internet prava za Kup Srbije pripadaju TV Arena sport, tako da je obavezno ostavljanje kamere pri ulasku u medija centar u posebnoj prostoriji kod ulaza ili u pres sali.

Što se tiče terena kamerama (izuzev TV „Arena sport“, FK Crvena zvezda, FK Partizan i FSS) neće biti omogućeno prisustvo.

Ukoliko ne dobijete mejl, informaciju o tome da li vam je odobrena akreditacija možete dobiti u sredu 24. maja od 10 do 15 časova, kontakt telefon +381648180056.

Po završetku utakmice biće održana konfrencija za medije, uz organizovanu miks zonu ispred svlačionica, ulaz iz ulice Ljutice Bogdana (ispod severne tribine, kod rampe).

Akreditacije ćemo izdavati u centru za akreditovanje, zgrada SD Crvena zvezda (adresa Ljutice Bogdana 1a), u sredu 25. maja od 10 do 15 časova i na dan utakmic eod 12 sati do početka meča.

Na stadionu nije moguće preuzeti akreditacije.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom medija centra na stadionu i sledećim prioritetima:

1.medijski partneri FSS

2.sportske redakcije, odnosno mediji

3.ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

U slučaju bilo kakvih pokušaja nepravilnosti ili zloupotreba akreditacija neće biti odobrena.

Satnica odigravanja finalne utakmice našeg najmasovnijeg takmičenja biće naknadno objavljena