Media

AKREDITOVANJE MEDIJA | W SRBIJA – IZRAEL (7. APRIL) I SRBIJA – NEMAČKA (12. APRIL), KVALIFIKACIJE ZA SP

05.04.2022.

Na terenu broj 1 u SC FS Srbije u Staroj Pazovi ženska fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak 7. aprila nastavlja kvalifikacije za Svetsko prvenstvo utakmicom protiv Izraela od 18 časova. U utorak 12. aprila na programu je još jedan meč, na istom mestu, protiv Nemačke od 16 časova.

Sistem akreditovanja medija za obe utakmice biće otvoren od utorka 5. aprila (12 časova). Za utakmicu protiv Izraela završava se u četvrtak 7. aprila (12 časova), za utakmicu protiv Nemačke u utorak 12. aprila (12 časova).

Zahtev za akreditaciju možete poslati na mejl [email protected] Od podataka neophodno je za vašeg izveštača (sa validne e mail adrese) obezbediti kopiju važeće novinarske legitimacije i navesti poziciju na stadionu (novinar, fotoreporter, snimatelj).

Predstavnici medija su u obavezi da se od ulaska u sportski centar ponašaju u skladu sa merama zaštite od virusa COVID – 19 u skladu sa zakonima Republike Srbije i protokolima UEFA.

Ukoliko niste obavešteni telefonom ili mejlom smatrajte da vam je akreditacija odobrena i možete je podići prilikom ulaska u sportski centar (portirnica kod rampe) najranije dva sata pred početak meča.

Neće biti organizovane konferencije za medije, ni miks zona po završetku meča.