Media

AKREDITOVANJE MEDIJA | KVALIFIKACIJE ZA EP U17

15.10.2021.

Poštovani,

U Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi od 21. do 27. oktobra održava se prvi kvalifikacioni turnir za plasman na Evropsko prvenstvo kadeta (uzrast do 17 godina) na kojem učestvuju Srbija, Hrvatska, Lihtenštajn i Bugarska.

Sistem akreditovanja medija biće otvoren od 18. do 20. oktobra. Zahtev za akreditaciju možete poslati na mejl [email protected]. Od podataka neophodno je za vašeg izveštača (sa mejl adrese medija) obezbediti kopiju validne novinarske legitimacije i koja je pozicija na stadionu (novinar, fotoreporter, snimatelj).

Predstavnici medija su u obavezi da se od ulaska u SC FSS ponašaju u skladu sa merama zaštite od virusa COVID – 19 u skladu sa zakonima Republike Srbije i protokolima UEFA (maske, distanca…).

Ukoliko niste obavešteni telefonom ili mejlom smatrajte da vam je akreditacija odobrena i možete je podići na portirnici prilikom ulaska u SC FSS najranije dva sata pred početak meča. Neće biti organizovane konferencije za medije, ni miks zone. Informacije o rasporedu utakmica možete pronaći na sledećem sajtu UEFA, evo i linka:

https://www.uefa.com/under17/fixtures-results/#/mt/2021/10

Srdačan pozdrav