Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА | КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЕП U17

15.10.2021.

Поштовани,

У Спортском центру ФС Србије у Старој Пазови од 21. до 27. октобра одржава се први квалификациони турнир за пласман на Европско првенство кадета (узраст до 17 година) на којем учествују Србија, Хрватска, Лихтенштајн и Бугарска.

Систем акредитовања медија биће отворен од 18. до 20. октобра. Захтев за акредитацију можете послати на мејл [email protected]. Од података неопходно је за вашег извештача (са мејл адресе медија) обезбедити копију валидне новинарске легитимације и која је позиција на стадиону (новинар, фоторепортер, сниматељ).

Представници медија су у обавези да се од уласка у СЦ ФСС понашају у складу са мерама заштите од вируса COVID – 19 у складу са законима Републике Србије и протоколима УЕФА (маске, дистанца…).

Уколико нисте обавештени телефоном или мејлом сматрајте да вам је акредитација одобрена и можете је подићи на портирници приликом уласка у СЦ ФСС најраније два сата пред почетак меча. Неће бити организоване конференције за медије, ни микс зоне. Информације о распореду утакмица можете пронаћи на следећем сајту УЕФА, ево и линка:

https://www.uefa.com/under17/fixtures-results/#/mt/2021/10

Срдачан поздрав