Media

AKREDITOVANJE MEDIJA ZA FINALE KUPA U FUTSALU, SENIORI I OMLADINCI

19.04.2021.

Usled specifičnih okolnosti u kojima se nalazimo zbog epidemije virusa COVID-19, mera i naredbi zaštite Vlade Republike Srbije kao i UEFA protokola sistem akreditovanja za utakmice finala Kupa u futsalu (obe se igraju u sredu 21. aprila u dvorani “Milenijum” u Vršcu), seniori KMF “FON” Beogradu – KMF “Novi Pazar” (19.00, TV Arena sport), omladinci KMF “Smederevo” – KMF “Palež” Obrenovac ili KMF “Kalča” Niš (15.00), biće organizovan na sledeći način:

Otvoren od ponedeljka 19. aprila (15 časova) do srede 21. aprila (12 časova), po isteku ovog roka nećemo uvažavati zahteve.

Maksimalan broj akreditacija koje smo u ovom trenutku u mogućnosti da obezbedimo u skladu sa merama zaštite je 15 za izveštače u novinarskoj loži odnosno pet za fotoreportere. Akreditacije ćemo deliti na ulazu u dvoranu predviđenom za medije od 14 sati do početka finalne utakmice seniora.

NOVINARI I SNIMATELJI

U odnosu na raspoloživi kapacitet biće omogućena jedna akreditacija po redakciji odnosno mediju.
Televizijama koje nisu vlasnici TV prava neće biti dozvoljno unošenje kamera u dvoranu samim tim ni prisustvo snimatelja.
Prilikom ulaska u dvoranu biće merena telesna temperatura uz obavezno popunjavanje upitnika u vezi sa virusom COVID– 19 i lični potpis.

Neophodno je poštovati distancu od 2 metra.
Obavezno je nošenje maski.
U pres loži biće označena mesta predviđena za novinare koja će morati striktno da se poštuju.

FOTOREPORTERI

Fotoreporteri preuzimaju markere na ulazu u dvoranu.
Pozicije predviđene za fotoreportere su na tribini (označen prostor).
Prilikom ulaska u dvoranu biće merena telesna temperatura uz obavezno popunjavanje upitnika u vezi sa virusom COVID-19 i lični potpis.
Nošenje maski je obavezno.
Izlazak iz dvorane je isti kao i ulazak.

NAPOMENA:

Što se tiče ostalih procedura u vezi sa sistemom akreditovanja neophodno je da za vašeg izveštača pošaljete podatke na memorandumu firme i sa zvanične mejl adrese.
Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača, fotografiju izveštača. Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

Medijski partneri FSS
Mediji koji su redovno pratili aktivnosti futsal reprezentacije Srbije
Sportske redakcije, odnosno mediji
Ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Vaše zahteve možete slati na mejl [email protected] i još jednom vas molimo da se pridržavate navedenih vremenskih rokova, u suprotnom neće vam biti izdata akreditacija. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje i prijavom u UEFA. Kontrola će biti obavljena na ulazu. Ukoliko ne dobijete mejl, informaciju o tome da li je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na broj +38164 818 0139.