A selekcija

AKREDITOVANJE, A TIM SRBIJA – PORTUGAL I LUKSEMBRUG – SRBIJA, MLADA REPREZENTACIJA (U21) SRBIJA - LETONIJA

28.08.2019.

Sistem akreditovanja za utakmicu A reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Portugala (stadion „Rajko Mitić“, 7. septembar od 20 sati i 45 minuta) je otvoren od 28 avgusta. do 4. septembra (12 sati).

Neophodno je sledeće:

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće, koje nisu nosioci TV prava i koje, podsećamo, nemaju pravo snimanja utakmice „A“ reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, to pravo imaju televizije “Nova S” kao “Sport Klub”).

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1.Medijski partneri FSS

2. Sportske redakcije, odnosno mediji

3. Ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Vaše zahteve možete slati na mejl [email protected] i još jednom vas molimo da se pridržavate navedenih vremenskih rokova, u suprotnom neće vam biti izdata akreditacija. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje i prijavom u UEFA. Kontrola će biti obavljena na ulazu. Za dobijanje akreditacije neophodna je fotografija akreditovane osobe (nalazi se na akreditaciji) koju možete uraditi na licu mesta odnosno prilikom preuzimanja akreditacije ili je poslati mejlom uz zahtev.

Da biste prisustvovali medijskim aktivnostima na stadionu „Rajko Mitić“ dan pred utakmicu, neophodne su akreditacije.

Informaciju o tome da li je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na broj +38164 818 0139.

Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje dva dokumenta: akreditacije i validne novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, Udruženje novinara Srbije, NDNV, AIPS, NUNS.

Akreditacije ćemo izdavati u prostorijama SD “Crvena zvezda”, ulica Ljutice Bogdana 1a prema sledećem rasporedu:

Četvrtak, 5 septembar od 12 do 18 sati

Petak, 6. septembar od 12 do 19 sati

Subota, 7. septembar od 11 sati do početka utakmice, 20.45.

Informacije u vezi sa procesom akreditovanja za utakmicu Luksemburg – Srbija (10. septembar) možete dobiti na broj telefona +381 64 818 01 08.

 

UTAKMICA MLADE REPREZENTACIJE SRBIJA – LETONIJA

Sistem akreditovanja za utakmicu mlade reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. godine protiv Letonije (stadion “Karađorđe”, Novi Sad, direktan prenos TV Arena sport) biće otvoren od 28. avgusta do 8. septembra (12.00).

Neophodno je sledeće:

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće, koje nisu nosioci TV prava i koje, podsećamo, nemaju pravo snimanja utakmice, to pravo ima televizija Arena sport).

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. Medijski partneri FSS

2. Sportske redakcije, odnosno mediji

3. Ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Vaše zahteve možete slati na mejl [email protected] i još jednom vas molimo da se pridržavate navedenih vremenskih rokova, u suprotnom neće vam biti izdata akreditacija. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje i prijavom u UEFA. Kontrola će biti obavljena na ulazu. Akreditacije će se deliti na stadionu od 17 časova do početka utakmice.