A selekcija

Vladari planete GOSTI „ORLOVA“ U SC FSS

07.06.2017.

Zlatni vaterpolisti pružili podršku Ivanoviću i drugovima pred važan duel sa Velsom

Najbolja vaterpolo reprezentacija sveta, naravno Srbije, bila je danas dragi gost naših reprezentativaca koji se pripremaju za važan kvalifikacioni meč sa Velsom. Selektor Dejan Savić, „zlatni delfini“ Filip Filipović, Duško Pijetlović, Milan Aleksić i Andrija Prlainović, kao i tim menadžer Jugoslav Vasović, posetili su Sportski centar FSS i proveli prijatne trenutke sa kapitenima Branislavom Ivanovićem, Aleksandrom Kolarovim i Nemanjom Matićem, a dobrodošlicu su im poželeli sportski direktor Goran Bunjevčević i selektor Slavoljub Muslin.


-Nadali smo se neformalnoj poseti, ali kako se radi o fudbalskoj reprezentaciji to je prosto nemoguće. Dragao nam je da smo ovde kod naših prijatelja iz fudbalske selekcije, došli smo da im pružimo podršku pred važnu utakmicu sa Velsom i nadamo se da će im ova naša poseta doneti sreću. U suprotnom ovo će biti naš prvi i poslednji dolazak u Sportski centar. Šalu na stranu, hvala momcima što su prekinuli popodnevni odmor i našli vremena da nas ugoste. Bilo nam je veoma prijatno, a naravno da ćemo u nedelju svi biti uz njih na tribinama našeg najvećeg stadiona – rekao je Filip Filipović.


U društvu naših kapitena, Dejan Savić i „zlatni delfini“ obišli su Sportski centar, igrali malo basket, a onda na terenu „Mišel Platini“ izvodili jedanaesterce. Usledio je i neformalni ručak, druženje uz priču i zajedničku žrlju da se svi radujemo posle meča sa Velsom.
-Retke su prilike da nas posećuju ovakvi šampioni kao što su to vaterpolisti. Mi smo imali tu čast da se danas družimo sa njima i zaista, za sve nas je ovo veliki znak pažnje, podrška za koju možemo samo reći, veliko hvala.Od ovakvih ljudi i sportskih veličina može samo da se uči. I ova slika koja danas ide iz Stare Pazove je lepa poruka za sveukupnu sliku u Srbiji, jer svi znamo koliko smo generalno talentovana nacija za sport. Mnogo nam znači podrška naših vaterpolo prijatelja, a na nama je da učinimo sve da vremenom „prekopiramo“ barem delić njihovih uspeha. Privilegija je danas biti u njihovom društvu – rekao je Branislav Ivanović.
A sticajem okolnosti naši gosti danas su imali prilike da upoznaju i Milorada Mažića, ponos Srbije kada je u pitanju sudijska scena sveta. Pozdravi i uzajamne čestitke za ostvarene rezultate i lepe karijere.


Do nekog novog viđenja, fudbaleri i vaterpolosti, danas u Staroj Pazovi, u nedelju na stadionu „Rajko Mitić“. Svi zajedno za Srbiju.