Vesti

DVA JAKA TESTA ŽENSKE FUTSAL SELEKCIJE PROTIV UKRAJINE | MOŽE DA SE UČI IZ PORAZA

01.10.2019.

Reprezentacija Ukrajine koja je bila polufinalista UEFA Prvenstva Evrope opravdala je ulogu favorita u susretima sa našom selekcijom i posle pobede u prvom meču u „Šumicama“ (7:0), Ukrajinke su bile bolje i u revanšu, sada u SC „Kolubara“u Lazarevcu – 5:0(4:0).

Ponovo su gošće agresivno ušle u meč i veoma brzo stekle ubedljivo vođstvo. Fizički i tehnički jače i spremnije, kontrolisale su meč i na kraju zasluženo pobedile. Srbija bi sigurno pružila daleko jači otpor da je selektor Majes mogao da računa na Mariju Vuković i Jovanu Stojanović koje su i najbolje igračice u našoj selekciji.

STRELCI: 0:1 Jeromenko 9, 0:2 Shulha 11, 0:3 Shulha 17, 0:4 Shulfa 18, 0:5 Dudarčik 37. SC „Kolubara“ u Lazarevcu. Sudije: Denis Kušči (Ukrajina), Nebojša Panić, Dalibor Stanković (Srbija).

SRBIJA: Dujović, Trišić, Milošević, Izgarević, Krunić. Šipetić, Malijar, Armuš, Andrić, Milanović, Simić, Dimitrijević, M.Čavić, Batinić, N.Čavić.

UKRAJINA: Sahadačna, Shulha, Klipašenko, Titova, Korilčuk. Hričenko, Volovenko, Pavlenko, Kislova, Dubitska, Diško, Jeromenko, Forsiuk, Dudarčik.