Вести

ДВА ЈАКА ТЕСТА ЖЕНСКЕ ФУТСАЛ СЕЛЕКЦИЈЕ ПРОТИВ УКРАЈИНЕ | МОЖЕ ДА СЕ УЧИ ИЗ ПОРАЗА

01.10.2019.

Репрезентација Украјине која је била полуфиналиста УЕФА Првенства Европе оправдала је улогу фаворита у сусретима са нашом селекцијом и после победе у првом мечу у „Шумицама“ (7:0), Украјинке су биле боље и у реваншу, сада у СЦ „Колубара“у Лазаревцу – 5:0(4:0).

Поново су гошће агресивно ушле у меч и веома брзо стекле убедљиво вођство. Физички и технички јаче и спремније, контролисале су меч и на крају заслужено победиле. Србија би сигурно пружила далеко јачи отпор да је селектор Мајес могао да рачуна на Марију Вуковић и Јовану Стојановић које су и најбоље играчице у нашој селекцији.

СТРЕЛЦИ: 0:1 Јероменко 9, 0:2 Схулха 11, 0:3 Схулха 17, 0:4 Схулфа 18, 0:5 Дударчик 37. СЦ „Колубара“ у Лазаревцу. Судије: Денис Кушчи (Украјина), Небојша Панић, Далибор Станковић (Србија).

СРБИЈА: Дујовић, Тришић, Милошевић, Изгаревић, Крунић. Шипетић, Малијар, Армуш, Андрић, Милановић, Симић, Димитријевић, М.Чавић, Батинић, Н.Чавић.

УКРАЈИНА: Сахадачна, Схулха, Клипашенко, Титова, Корилчук. Хриченко, Воловенко, Павленко, Кислова, Дубитска, Дишко, Јероменко, Форсиук, Дударчик.