Vesti

U17 | KADETI POSLE DVA TESTA SA SLOVENIJOM SPREMNI ZA ZAVRŠNI KRUG KVALIFIKACIJA U GRUZIJI

07.03.2024.

Kadetska reprezentacija Srbije (U17) okončala je pripreme za završni krug kvalifikacija (20 – 26. mart) za plasman na Prvenstvo Evrope i mečeve sa Danskom, Turskom i Gruzijom, koja će biti domaćin turnir. Izabranici selektora Jovana Damjanovića odigrali su dva meča sa vršnjacima iz Slovenije, posle poraza u prvom meču (1:2), naši kadeti su ostvarili remi – 2:2 (0:1) u drugom susretu. Selektor Damjanović pružio je priliku svim igračima, a ono što je najvažnije jeste da se niko nije povredio. U Gruziji će prvi rival biti selekcija domaćina, 20. marta, tri dana kasnije sledi meč sa Danskom, a 26. marta igra se meč sa Turskom.

STRELCI: 0:1 Vajsbah 20, 0:2 Stojanović (ag), 1:2 Ćirić 52, 2:2 Maksimović 55. Sportski centar FSS u Staroj Pazovi. Sudija: Ljubiša Borisavljević

SRBIJA: Jovanović, Avdić, Milosavljević, Stojanović, Bačanin, Bubanja, Mladenović, Kostić, Vasilić, Đorđević, Ranković. Igrali su još: Čarapić, Draškić, Premović, Bajramović, Ćirić.

SLOVENIJA: Matičić, Meško, Petrovič, Viher, Šabotić, Pečjak, Videnović, Koroša, Kramberger, Vajsbah, Beljkaš. Igrali su još: Čelik,Hočevar, Blažić.