Вести

U17 | КАДЕТИ ПОСЛЕ ДВА ТЕСТА СА СЛОВЕНИЈОМ СПРЕМНИ ЗА ЗАВРШНИ КРУГ КВАЛИФИКАЦИЈА У ГРУЗИЈИ

07.03.2024.

Кадетска репрезентација Србије (U17) окончала је припреме за завршни круг квалификација (20 – 26. март) за пласман на Првенство Европе и мечеве са Данском, Турском и Грузијом, која ће бити домаћин турнир. Изабраници селектора Јована Дамјановића одиграли су два меча са вршњацима из Словеније, после пораза у првом мечу (1:2), наши кадети су остварили реми – 2:2 (0:1) у другом сусрету. Селектор Дамјановић пружио је прилику свим играчима, а оно што је најважније јесте да се нико није повредио. У Грузији ће први ривал бити селекција домаћина, 20. марта, три дана касније следи меч са Данском, а 26. марта игра се меч са Турском.

СТРЕЛЦИ: 0:1 Вајсбах 20, 0:2 Стојановић (аг), 1:2 Ћирић 52, 2:2 Максимовић 55. Спортски центар ФСС у Старој Пазови. Судија: Љубиша Борисављевић

СРБИЈА: Јовановић, Авдић, Милосављевић, Стојановић, Бачанин, Бубања, Младеновић, Костић, Василић, Ђорђевић, Ранковић. Играли су још: Чарапић, Драшкић, Премовић, Бајрамовић, Ћирић.

СЛОВЕНИЈА: Матичић, Мешко, Петрович, Вихер, Шаботић, Печјак, Виденовић, Короша, Крамбергер, Вајсбах, Бељкаш. Играли су још: Челик,Хочевар, Блажић.