Vesti

SVEČANOST NA STADIONU U SURDULICI | SELEKTOR STOJKOVIĆ DOBIO MURAL

20.11.2021.


Svečano je bilo u Surdulici. Na poluvremenu superligaške utakmice između Radnika i Kolubare javnosti je zvanično predstavljen mural posvećen selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću na kojem se pored njega nalazi i lik legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone.

„Velika je čast što sam danas u Surdulici i što mi je priređen ovakav doček. Ja potičem iz ovih krajeva, tako da ne mogu da kažem da sam ovde gost. Ne znam čime sam zaslužio ovako nešto, ali mi je drago što su ljudi iz Surdulice došli na takvu ideju. Ovo je lep primer ovoj deci što su došla da nas vide, da i oni jednog dostignu rezultate koje sam ja imao i kao i igrač, ali i sada kao trener“, rekao je selektor.

Tokom boravka u Surdulici Stojković je u društvu člana IO FSS Novice Tončeva i predsednika Radnika Stanislava Tončeva obišao prostorije na stadionu Radnika, a bio je prisutan i u loži odakle je posmatrao meč domaćeg tima i gostiju iz Lazarevca koji je završen nerešeno 1:1. Prethodno je bio gost u opštini Surdulica gde ih je dočekala predsednica opštine Aleksandra Popović.

 

„Privilegija je što je selektor ovde danas sa nama. Čestitamo mu još jednom na velikom uspehu koji je ostvario u kvalifikacijama i on je apsolutno zaslužio da se nađe u društvu jednog od najboljih fudbalera na svetu Dijega Armanda Maradone“, rekao je Novica Tončev.