Вести

СВЕЧАНОСТ НА СТАДИОНУ У СУРДУЛИЦИ | СЕЛЕКТОР СТОЈКОВИЋ ДОБИО МУРАЛ

20.11.2021.


Свечано је било у Сурдулици. На полувремену суперлигашке утакмице између Радника и Колубаре јавности је званично представљен мурал посвећен селектору фудбалске репрезентације Србије Драгану Стојковићу на којем се поред њега налази и лик легендарног аргентинског фудбалера Дијега Арманда Марадоне.

„Велика је част што сам данас у Сурдулици и што ми је приређен овакав дочек. Ја потичем из ових крајева, тако да не могу да кажем да сам овде гост. Не знам чиме сам заслужио овако нешто, али ми је драго што су људи из Сурдулице дошли на такву идеју. Ово је леп пример овој деци што су дошла да нас виде, да и они једног достигну резултате које сам ја имао и као и играч, али и сада као тренер“, рекао је селектор.

Током боравка у Сурдулици Стојковић је у друштву члана ИО ФСС Новице Тончева и председника Радника Станислава Тончева обишао просторије на стадиону Радника, а био је присутан и у ложи одакле је посматрао меч домаћег тима и гостију из Лазаревца који је завршен нерешено 1:1. Претходно је био гост у општини Сурдулица где их је дочекала председница општине Александра Поповић.

 

„Привилегија је што је селектор овде данас са нама. Честитамо му још једном на великом успеху који је остварио у квалификацијама и он је апсолутно заслужио да се нађе у друштву једног од најбољих фудбалера на свету Дијега Арманда Марадоне“, рекао је Новица Тончев.