Vesti

SRBIJA ZOVE | POZIV NAJMLAĐIMA, OSNOVNIM ŠKOLAMA, ŠKOLAMA FUDBALA I FUDBALSKIM KLUBOVIMA NA UTAKMICU ORLOVA SA MAĐARSKOM U KVALIFIKACIJAMA ZA EP!

10.08.2023.

Fudbalski savez Srbije poziva sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta, od 7 do 14 godina, kao i Osnovne škole širom Srbije da dođu na utakmicu UEFA kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Mađarske koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ u četvrtak, 7. septembra, sa početkom u 20.45.

Zbog zabrane igranja utakmice u prisustvu navijača, Fudbalski savez Srbije poziva najmlađe navijače da još jednom budu 12. Igrač Orlova i naprave najlepšu fudbalsku atmosferu!

Kako do istočne tribine stadiona “Rajko Mitić”?

Preuzmi tabelu sa linka  Spisak dece za utakmicu SRBHUN_formular FSS_skole fudbala_osnovne skole i dostavi spisak na e-mail adresu [email protected] (kontakt telefon +381652310710).

Na broj do 15 dece potrebno je prijaviti jedno odgovorno, punoletno lice. Grupe koje broje više od 15 dece u obavezi su da prijave onaj broj punoletnih lica proporcionalnih navedenom pravilu.

Za sva pitanja možete se javiti na navedeni kontakt.

Volonteri Fudbalskog saveza Srbije će sve grupe dočekati na stadionu i smestiti na istočnu tribinu koja će biti namenjena najmlađim navijačima.

Reprezentacija vas zove, zajedno do Evropskog prvenstva!