Вести

СРБИЈА ЗОВЕ | ПОЗИВ НАЈМЛАЂИМА, ОСНОВНИМ ШКОЛАМА, ШКОЛАМА ФУДБАЛА И ФУДБАЛСКИМ КЛУБОВИМА НА УТАКМИЦУ ОРЛОВА СА МАЂАРСКОМ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЕП!

10.08.2023.

Фудбалски савез Србије позива све школе фудбала и фудбалске клубове који раде са децом основношколског узраста, од 7 до 14 година, као и Основне школе широм Србије да дођу на утакмицу УЕФА квалификација за Европско првенство између Србије и Мађарске која се игра на стадиону „Рајко Митић“ у четвртак, 7. септембра, са почетком у 20.45.

Због забране играња утакмице у присуству навијача, Фудбалски савез Србије позива најмлађе навијаче да још једном буду 12. Играч Орлова и направе најлепшу фудбалску атмосферу!

Како до источне трибине стадиона “Рајко Митић”?

Преузми табелу са линка  Spisak dece za utakmicu SRBHUN_formular FSS_skole fudbala_osnovne skole и достави списак на е-маил адресу [email protected] (контакт телефон +381652310710).

На број до 15 деце потребно је пријавити једно одговорно, пунолетно лице. Групе које броје више од 15 деце у обавези су да пријаве онај број пунолетних лица пропорционалних наведеном правилу.

За сва питања можете се јавити на наведени контакт.

Волонтери Фудбалског савеза Србије ће све групе дочекати на стадиону и сместити на источну трибину која ће бити намењена најмлађим навијачима.

Репрезентација вас зове, заједно до Европског првенства!