Media

SISTEM AKREDITOVANJA ZA FINALE KUPA SRBIJE 2020/2021

17.05.2021.

Poštovani, obaveštavamo vas da je od danas od 12 časova (ponedeljak, 17. maj 2021. godine) otvoren sistem akreditovanja medija za finalnu utakmicu Kupa Srbije: FK Crvena zvezda – FK Partizan, koja će biti odigrana u utorak 25. maja 2021. godine, na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, sa početkom u 19 sati.Prijem zahteva je omogućen do petka, 21. maja 2021. godine, do 12 časova.

Vaše zahteve možete poslati na sledeću adresu: [email protected], na memorandumu vaše medijske kuće uz kopiju validne novinarske legitimacije i fotografiju vašeg izveštača. Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije kao i televizijski reporteri). TV prava za Kup Srbije pripadaju TV Arena sport, ostale televizije nemaju pravo snimanja utakmice.

Ukoliko ne dobijete mejl, informaciju o tome da li vam je odobrena akreditacija možete dobiti u nedelju 23. maja od 12 do 16 časova, kontakt telefon +381 64 818 01 39.

U odnosu na situaciju sa epidemijom virusa COVID – 19 na stadionu će biti preduzete mere zaštite koje su obavezne i u skladu sa zakonom Republike Srbije (maske, razmak…). Molim vas da imate u vidu da je zbog toga kapacitet za medijske aktivnosti ograničen i da zahteve za akreditacijom šaljete u skladu sa objektivnim potrebama vašeg medija (novinari i fotoreporteri).

Kamerama (izuzev TV „Arena sport“, FK Crvena zvezda i FK Partizan) neće biti omogućeno prisustvo na terenu ili u medija centru stadiona „Rajko Mitić“. Po završetku utakmice biće održana konfrencija za medije, neće biti miks zone.

FS Srbije će obezbediti medijima video materijal sa konferencije u najbržem mogućem roku od završetka utakmice kao i najzanimljivije detalje sa utakmice.

Akreditacije ćemo izdavati u prostorijama FS Srbije, Terazije 3, osmi sprat, u ponedeljak 24. maja od 10 do 16 časova i u utorak 25. maja od 10 do 12 časova.

Na stadionu nije moguće preuzeti akreditacije.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom medija centra na stadionu i sledećim prioritetima:

1.medijski partneri FSS

2.sportske redakcije, odnosno mediji

3.ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

U slučaju bilo kakvih pokušaja nepravilnosti ili zloupotreba akreditacija neće biti odobrena.