Media

СИСТЕМ АКРЕДИТОВАЊА ЗА ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ 2020/2021

17.05.2021.

Поштовани, обавештавамо вас да је од данас од 12 часова (понедељак, 17. мај 2021. године) отворен систем акредитовања медија за финалну утакмицу Купа Србије: ФК Црвена звезда – ФК Партизан, која ће бити одиграна у уторак 25. маја 2021. године, на стадиону “Рајко Митић” у Београду, са почетком у 19 сати.Пријем захтева је омогућен до петка, 21. маја 2021. године, до 12 часова.

Ваше захтеве можете послати на следећу адресу: [email protected], на меморандуму ваше медијске куће уз копију валидне новинарске легитимације и фотографију вашег извештача. Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције као и телевизијски репортери). ТВ права за Куп Србије припадају ТВ Арена спорт, остале телевизије немају право снимања утакмице.

Уколико не добијете мејл, информацију о томе да ли вам је одобрена акредитација можете добити у недељу 23. маја од 12 до 16 часова, контакт телефон +381 64 818 01 39.

У односу на ситуацију са епидемијом вируса COVID – 19 на стадиону ће бити предузете мере заштите које су обавезне и у складу са законом Републике Србије (маске, размак…). Молим вас да имате у виду да је због тога капацитет за медијске активности ограничен и да захтеве за акредитацијом шаљете у складу са објективним потребама вашег медија (новинари и фоторепортери).

Камерама (изузев ТВ „Арена спорт“, ФК Црвена звезда и ФК Партизан) неће бити омогућено присуство на терену или у медија центру стадиона „Рајко Митић“. По завршетку утакмице биће одржана конфренција за медије, неће бити микс зоне.

ФС Србије ће обезбедити медијима видео материјал са конференције у најбржем могућем року од завршетка утакмице као и најзанимљивије детаље са утакмице.

Акредитације ћемо издавати у просторијама ФС Србије, Теразије 3, осми спрат, у понедељак 24. маја од 10 до 16 часова и у уторак 25. маја од 10 до 12 часова.

На стадиону није могуће преузети акредитације.

Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом медија центра на стадиону и следећим приоритетима:

1.медијски партнери ФСС

2.спортске редакције, односно медији

3.остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту

У случају било каквих покушаја неправилности или злоупотреба акредитација неће бити одобрена.