Media

SISTEM AKREDITOVANJA MEDIJA ZA PRIJATELJSKE UTAKMICE A TIMA | AUSTRIJA - SRBIJA, 4. JUN I ŠVEDSKA - SRBIJA, 8. JUN

13.05.2024.

Poštovani,

Sistem akreditovanja medija iz Srbije koji nisu vlasnici TV, radio i digital prava za predstojeće prijateljske utakmice A tima (Austrija 4. jun – Beč i Švedska 8. jun – Stokholm) sprovodiće Fudbalski savez Srbije, odnosno portparol FSS Milan Vuković.

Vaše zahteve ili upite možete poslati na mejl [email protected], za utakmicu protiv Austrije do 25. maja, za utakmicu protiv Švedsku do 29. maja.

Na memorandumu firme neophodno je navesti ime i prezime izveštača (obavezan potpis i pečat ovlašćenog lica kao i kopija pasoša) uz fotografiju i navedenu poziciju na terenu (print pres, veb pres, veb kamera, TV pres, TV kamera, radio pres, freelance, fotoreporter).

Utakmice protiv Austrije i Švedske se sprovode u skladu sa UEFA medija regulativom tako da važe iste procedure kao za utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine ili za

predstojeće finale Kupa Srbije u Loznici (21. maj).

Reprezentacija Srbije u Beč odlazi 3. juna. Istog dana na stadionu gde se odigrava utakmica je konferencija za medije od 17 sati i 30 minuta. Trening je od 18 časova i biće otvoren prvih 15 minuta za medije.

Dolazak u Stokholm reprezentacije Srbije planiran je 7. juna. Istog dana na stadionu gde se odigrava utakmica je konferencija za medije od 17 sati i 30 minuta, trening je od 18 časova i biće otvoren prvih 15 minuta za medije.

Srdačan pozdrav