Media

СИСТЕМ АКРЕДИТОВАЊА МЕДИЈА ЗА ПРИЈАТЕЉСКЕ УТАКМИЦЕ А ТИМА | АУСТРИЈА - СРБИЈА, 4. ЈУН И ШВЕДСКА - СРБИЈА, 8. ЈУН

13.05.2024.

Поштовани,

Систем акредитовања медија из Србије који нису власници ТВ, радио и дигитал права за предстојеће пријатељске утакмице А тима (Аустрија 4. јун – Беч и Шведска 8. јун – Стокхолм) спроводиће Фудбалски савез Србије, односно портпарол ФСС Милан Вуковић.

Ваше захтеве или упите можете послати на мејл [email protected], за утакмицу против Аустрије до 25. маја, за утакмицу против Шведску до 29. маја.

На меморандуму фирме неопходно је навести име и презиме извештача (обавезан потпис и печат овлашћеног лица као и копија пасоша) уз фотографију и наведену позицију на терену (принт прес, веб прес, веб камера, ТВ прес, ТВ камера, радио прес, фрееланце, фоторепортер).

Утакмице против Аустрије и Шведске се спроводе у складу са УЕФА медија регулативом тако да важе исте процедуре као за утакмице у квалификацијама за Европско првенство 2024. године или за

предстојеће финале Купа Србије у Лозници (21. мај).

Репрезентација Србије у Беч одлази 3. јуна. Истог дана на стадиону где се одиграва утакмица је конференција за медије од 17 сати и 30 минута. Тренинг је од 18 часова и биће отворен првих 15 минута за медије.

Долазак у Стокхолм репрезентације Србије планиран је 7. јуна. Истог дана на стадиону где се одиграва утакмица је конференција за медије од 17 сати и 30 минута, тренинг је од 18 часова и биће отворен првих 15 минута за медије.

Срдачан поздрав