Media

SASTANAK SUDIJSKE KOMISIJE SA PREDSTAVNICIMA MEDIJA

01.02.2023.

Poštovani prijatelji,

U petak 3. februara sa početkom u 12 časova, u prostorijama Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi, održaće se sastanak članova Sudijske komisije sa predstavnicima medija, sve u cilju edukacije i lakšeg razumevanja određenih detalja u Pravilima fudbalske igre.

Uz kratak pregled najzanimljivijih situacija iz sezone 2021/22. i analizu suđenja u sezoni 2022/23, biće reči i o učinku srpskih sudija u Evropi u 2022. godini.

Tom prilikom, predsednik Sudijske komisije Dejan Filipović će zajedno sa svojim kolegama izvršiti prezentaciju najinteresantnijih spornih situacija na mečevima jesenjeg dela MozzartBet Superlige Srbije, objasniti razloge i principe kojih su se naše sudije držale pri donošenju određenih odluka i razrešiti neke nedoumice u tumačenju termina i Pravila igre, sa akcentom na primenu i način funkcionisanja VAR tehnologije.

Za sve predstavnike medija obezbeđen je prevoz do Stare Pazove, autobus kreće u 10 sati sa standardne lokacije (ugao ulice Dragoslava Jovanovića i Bulevara kralja Aleksandra).

Srdačan pozdrav