Media

САСТАНАК СУДИЈСКЕ КОМИСИЈЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА МЕДИЈА

01.02.2023.

Поштовани пријатељи,

У петак 3. фебруара са почетком у 12 часова, у просторијама Спортског центра ФСС у Старој Пазови, одржаће се састанак чланова Судијске комисије са представницима медија, све у циљу едукације и лакшег разумевања одређених детаља у Правилима фудбалске игре.

Уз кратак преглед најзанимљивијих ситуација из сезоне 2021/22. и анализу суђења у сезони 2022/23, биће речи и о учинку српских судија у Европи у 2022. години.

Том приликом, председник Судијске комисије Дејан Филиповић ће заједно са својим колегама извршити презентацију најинтересантнијих спорних ситуација на мечевима јесењег дела MozzartBet Суперлиге Србије, објаснити разлоге и принципе којих су се наше судије држале при доношењу одређених одлука и разрешити неке недоумице у тумачењу термина и Правила игре, са акцентом на примену и начин функционисања ВАР технологије.

За све представнике медија обезбеђен је превоз до Старе Пазове, аутобус креће у 10 сати са стандардне локације (угао улице Драгослава Јовановића и Булевара краља Александра).

Срдачан поздрав