Reči ohrabrenja Vladimira Petrovića Pižona na Zimskom kampu

10.02.2017.

Dve selekcije ženske reprezentacije Srbije, omladinska (U19) i kadetska (U17), odrađuju drugi dan na Zimskom kampu u Sportskom centru FSS, kao deo priprema za finalne runde kvalifikacija za EP 2017. Podsetimo, omladinke očekuje turnir u Norveškoj  (od 4. do 11. aprila), dok će se kadetkinje takmičiti na turniru u Srbiji, od 13. do 18. marta.
Tim povodom, a kao podrška izabranicama selektora Lidije Stojkanović i Suzane Stanojević, reprezentativke je u Staroj Pazovi obišao Vladimir Petrović Pižon, savetnik u Sportskom sektoru FSS.
– Došao sam da podržim ove devojke i ohrabrim ih pred učešća na važnim turnirima u borbi za plasman na dva evropska prvenstva. Konkurencija je izuzetno jaka, ali ja sam siguran da će selektorke Lidija i Suzana učiniti sve da devojke opet dostojno reprezentuju ženski fudbal u Srbiji, koji se već nekoliko sezona nalazi u velikoj ekspanziji. Kvalitet nije sporan, sreća treba da se zasluži, u sportu je sve moguće… Neka im to budu dodatni motivi za svaku utakmicu na putu do finalnih turnira, narednog leta u Irskoj i Češkoj – rekao je Vladimir Petrović Pižon.

Kamp se završava za dva dana, odnosno u nedelju 12. februara.