A selekcija

PROMENA PRED POLAZAK U SAN DIJEGO

25.01.2017.

Simonović umesto Kovačevića

Dan pred polazak u San Dijego na prijateljski meč protiv selekcije SAD desila se promena u sastavu reprezentacije Srbije. Umesto Vladimira Kovačevića iz Vojvodine pozvan je Miloš Simonović iz Napretka.

Kovačeviću se ukazala mogućnost da realizuje transfer u inostranstvo što je naišlo na razumevanje selektora Slavoljuba Muslina tako da će na spisku putnika umesto njega biti mladi štoper kruševačkog superligaša.

Simonović se prilikom odabira ekipe za ovu utakmicu našao na širem spisku kandidata selektora Musina i njegovih saradnika odnosno na rezervnoj listi i bio je jedna od mogućih zamena.

Fudbalska reprezentacija Srbije putuje sutra u 10.15 sa aerodrome “Nikola Tesla” u London u koji stiže po lokalnom vremenu u 12.15. Iz Londona se u 15.15 kreće ka Los Anđelesu u koji se dolazi, opet po lokalnom vremenu, u 18.30. Iz Los Anđelesa se autobusom kreće ka San Dijego gde je dolazak planiran do 22 časa.

Prvi trening u San Dijegu biće u petak od 11 časova. Zvaničan trening je zakazan dan kasnije u isto vreme. Reprezentacija će biti smeštena u hotelu “Vestin”.