Архива

"ОРЛОВИ" НА ОКУПУ,У МИСЛИМА ПРВО МОЛДАВИЈА

28.08.2017.

Најбоља репрезентација Србије почела припреме за квалификационе мечеве против Молдавије и Републике Ирске, селектор Муслин позвао и Зорана Тошића
Остала су нам још четири корака до пласмана на Светско првенство у Русији, четири велика и важна испита, а два у септембру, против Молдавије у Београду и Републике Ирске у Даблину

Припреме за ове мечеве почеле су данас у Спортском центру ФСС у Старој Пазови, а у свом првом обраћању селектор Славољуб Муслин упознао је велики број новинара са једним позивом који није изненађење…
-Зоран Тошић је пронашао клуб и прикључиће нам се после промоције у Партизану. Раније га нисам позвао јер није имао клуб, сада га је нашао и биће део екипе као и до сада – рекао је селектор за дугогодишњег репрезентативца.
Први дуел је са Молдавијом, 2. септембра на трави стадиона у Хумској (18,00) .
-И држимо се принципа да је прва утамица најважнија. Размишљамо сада само о том мечу, јер сви знамо да су, условно, унапред добијени мечеви најтежи. Тамо смо победили убедљиво, али у првих 15 минута смо имали малих проблема. Концентрација и мобилност морају бити максимални – јасан је Славољуб Муслин.

Селектор не крије да је задовољан формом играча…
-Они који играју мање дају голове и у доброј су форми. У односу на претходна окупљања више је оних који играју у својим клубовима и то је позитивна ствар. Владими Стојковић није само јуче добро бранио него и против Видеотона, у одличној је форми с обзиром да није имао клуб, али је посебно тренирао. Пратио сам га, били смо у контакту, само му је фалило да потпише и да игра званичне утакмице за неки клуб.М итровић сваки пут кад улази у игру даје голове. Мени је важно како ће играти код нас. Задовољан сам како игра, како тренира и како је мотивисан и сваки пут.
А знамо сви, у скоро свакој утакмици постигне гол. Љајић такође постиже голове у Торину, зато је и добио позив, мислимо да је добар моменат да га зовемо и да је заслужио.

Селектор је на крају рекао да се нада лепом амбијенту у Хумској и великој подрђци са трибина…
-С обзиром на добре резултат нашег клупског фудбала и пласман у Лигу Европа сигуран сам да ће се позитивна атмосфера која се створила помоћи да стадион буде пун – рекао је Славољуб Муслин.