Instruktori

Omladinke i kadetkinje na okupu u sklopu Zimskog kampa,Stojkanović i Stanojević na terenu sa devojkama

03.01.2017.

U prvim danima 2017. godine počele su aktivnosti i u ženskom fudbalu. Nova generacija kadetske selekcije (godište 2000/01/02.) okupila se 3. januara u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi u sklopu Zimskog kampa koji će da traje do 8. januara. Na spisku selektora Suzane Stanojević nalazi se 25 igračica koje imaju pravo nastupa u novom ciklusu kvalifikacija za sezonu 2017/18. S obzirom da su se kadetkinje plasirale u drugi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Češkoj, za turnir koji se igra u Srbiji od 13. do 18. marta (rivali Škotska, Mađarska i Republika Irska), do početka tih kvalifikacija devojke će se ponovo okupiti od 9. do 12. februara, a planirane su i dve utakmice protiv Bosne i Hercegovine u Zenici, 24. i 26.februara.

U Sportskom centru FSS borave i treniraju:golmani Jovana Petrović (Napredak), Tatjana Perenčević (Napredak), Kjara Savić (Nemačka), zatim Tamara Nikolić (Mašinac), Milica Denda (Vojvodina), Tijana Josić (Napredak), Maja Ćirić (Mašinac), Anđela Krstić (Crvena zvezda), Jovana Cvetković (Crvena zvezda), Nikolina Batinić (Sloga), Jovana Maksić (Vojvodina), Mirjana Penić (Vojvodina), Ksenija Radulović (Mašinac),Emilija Živković (Crvena zvezda), Jelena Raičević (Napredak), Agata Cvetković (Mašinac), Nevena Gojak (Sloga), Ksenija Pavlović (Crvena zvezda), Milica Bulatović (Krstarica), Jovana Vučićević (Napredak), Anita Šerko (Sivac), Nikolina Plavšić (Vojvodina), Lana Čolić (Sloga), Ana Barjaktarović (Crvena zvezda) i Natalija Drobnjak (Spartak).
U stručnom štabu kadetske selekcije pored selektora Suzane Stanojević, nalaze se treneri Vasa Orlović, Marija Stojković, Dragan Rađen i Danijela Stanojević (golmani). Lekar je Jasmina Spasojević, a fizioterapeut Ivana Čolić. Sekretar je Mirela Belužić.

I selektor omladinki Lidija Stojkanović okupila je svoje devojke trećeg dana Nove godine. Naše devojke rođene 1998. i mlađe ostvarile su fenomenalan rezultat (devet bodova iz tri meča na turniru u Albaniji) u prvom krugu kvalifikacija za plasman na omladinsko Prvenstvo Evrope koje se održava u Severnoj Irskoj od 2. do 14. avgusta iduće godine. Već od 5. do 10. aprila 2017. izabranice selektora Lidije Stojkanović imaju odlučujuće mečeve za plasman na kontinentalno takmičenje, a rivali su nam Švedska, Italija i Norveška. U martu (6.-8.) će naše devojke imati dve provere protiv Slovačke, a kako bi što spremnije dočekale sve ove utakmice, selektor Lidija Stojkanović okupila je najbolje igračice u okviru zimskog kampa.
Na priprema su golmani Tanja Đapić (Vojvodina), Dajana Mihajlović (Polet) i Sara Cetinja (Spartak), igračice Dunja Mostarac (Spartak), Milana Golubović (Spartak), Marina Bradić (Napredak), Isidora Vučković (Mašinac Trejs PZP), Milana Knežević (Metalmanija), Jovana Miladinović (Crvena zvezda), Tijana Đuriček (Crvena zvezda), Aleksandra Zlatanović (Mašinac Trejs PZP), Viktorija Mišeljić (Mašinac Trejs PZP), Ivana Trbojević (Vojvodina), Anđela Kričak (Napredak), Tijana Filipović (Spartak), Sara Savanović (Vojvodina), Nevena Mičić (Rad), Aida Kardović (Vajnberg 67, Nemačka), Alina Baka (Spartak), Alegra Poljak (Spartak), Anđela Frajtović (Spartak), Marija Kovačević (Vojvodina), Jovana Agbaba (Crvena zvezda), Željka Belovan (Obilić) i Miljana Ivanović (Sloga Radnički).
U radu kampa pored selektora Lidije Stojkanović, učestvuju i selektor „A“ reprezentacije Goran Sretenović, treneri Tamara Jovanović, Sandra Stefanović i Dušan Janković koji je zadužen za golmane. Medicinski tim čine Marina Miljković (lekar) i Dušica Baćić (fizioterapeut). Sekretar je Dušan Gelić.