Vesti

ODLIČNO IZDANJE MLAĐIH OMLADINACA U REMIJU SA ITALIJOM

09.09.2019.

STADION: Tri fontane u Rimu. Sudija: Mario Feri (Italija).

ITALIJA: Rinaldi, Lamana (od 60. Oristano), Ruđeri, Panada, Dela Mura, Pirola (od 60. Sekulov), Udođi (od 46. Đovani), Brentan (od 60. Riko), Espozito, Tonja (od 71. Bove), Kudrig (od 60. Moreti).

SRBIJA: Katić, Despotovski (od 60. Kljajić), Bačkulja (od 78. Blagojević), Kremenović, Drezgić, Njamculović, Lukić (od 90+1 Lukić), Cvetićanin, Knežević (od 46. Marković), Đukić (od 46. Čolić), Simić (od 90+1 Mirković).

Dobar rezultat, ali ono što treba da hrabri, odlična igra mlađe omladinske reprezentacije Srbije (U18) u drugoj proveri protiv Italije – 0:0.

Izabranici selektora Igora Spasića, kome je ovo bio drugi meč sa poverenom selekcijom, pružili su dobru partiju protiv aktuelnog vicešampiona Evrope i učesnika predstojećeg Prvenstva sveta u Brazilu. U odnosu na prvi meč koji je pripao Italiji, naši mlađi omladinci su sada bolje ušli u meč i u većem delu susreta imali kontolu i bili bolji rival.

Utakmici je pristvovao i ambasador Goran Aleksić koji je posle meča čestitao dečacima na veoma dobroj partiji, a razloga za zadovoljstvo ima i selektor…

-Momci su u ovom trenutku dali neki svoj maksimum, ali jasno je da ovoj selekciji treba kontinuitet i pun kapacitet a onda će biti spremni za velike stvari – rekao je selektor Igor Spasić.