Media

OBAVEŠTENJE ZA AKREDITOVANE MEDIJE | UTAKMICA SRBIJA - BUGARSKA

17.11.2023.

Poštovani,

Kao što smo već najavili akreditovani mediji za poslednju utakmicu reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Bugarske u Leskovcu (stadion „Dubočica, nedelja 19. novembar od 15 časova) mogu akreditacije preuzeti u centru za akreditovanje dan pred utakmicu od 10 do 18 časova, a na dan utakmice od 9 sati do početka meča

CENTAR ZA AKREDITOVANJE

Centar za akreditovanje nalazi se u montažnom objektu koji je lociran kada se prilazi stadionu za severne strane. Biće označen natpisom „Accreditation center“.

Molba da prilikom preuzimanja akreditacije pripremite na uvid profesionalni i lični dokument.

ULAZAK NA STADION (mediji koji nisu vlasnici tv prava)

Ulaz za medije koji nisu vlasnici tv prava (novinari i snimatelji) nalazi se na zapadnoj strani stadiona (ka jugu).

Novinarima će biti omogućeno prisustvo u medija loži, koja se nalazi napolju, radnom prostoru za medije, sali za konferenciji za medije i u miks zoni.

Snimateljima će biti omogućeno prisustvo u radnom prostoru za medije, sali za konferenciju i u miks zoni.

(NE I NA MESTIMA ZA NOVINARE KOJA SE NALAZI NAPOLJU)

Ulaz za fotoreportere nalazi se na ćošku između zapadne i južne tribine.

Fotoreporterima je ulaz na stadion omogućen od 13 sati (na dan utakmice) do početka meča i tada će se preuzimati markeri uz obavezan uvid u profesionalni i lični dokument.

Fotoreporterima je na stadionu omogućeno prisustvo u sali za rad medija, sali za konferenciju i na terenu u označenim zonama

SALA ZA KONFERENCIJU I MIKS ZONA

Ulazak u salu za konferenciju nalazi se na sredini zapadne tribine, gledajući frontalno ka stadionu (od vrata gde se ulazi u medija ložu – levo).

Srdačan pozdrav