Media

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА АКРЕДИТОВАНЕ МЕДИЈЕ | УТАКМИЦА СРБИЈА - БУГАРСКА

17.11.2023.

Поштовани,

Као што смо већ најавили акредитовани медији за последњу утакмицу репрезентације Србије у квалификацијама за Европско првенство, против Бугарске у Лесковцу (стадион „Дубочица, недеља 19. новембар од 15 часова) могу акредитације преузети у центру за акредитовање дан пред утакмицу од 10 до 18 часова, а на дан утакмице од 9 сати до почетка меча

ЦЕНТАР ЗА АКРЕДИТОВАЊЕ

Центар за акредитовање налази се у монтажном објекту који је лоциран када се прилази стадиону за северне стране. Биће означен натписом „Accreditation center“.

Молба да приликом преузимања акредитације припремите на увид професионални и лични документ.

УЛАЗАК НА СТАДИОН (медији који нису власници тв права)

Улаз за медије који нису власници тв права (новинари и сниматељи) налази се на западној страни стадиона (ка југу).

Новинарима ће бити омогућено присуство у медија ложи, која се налази напољу, радном простору за медије, сали за конференцији за медије и у микс зони.

Сниматељима ће бити омогућено присуство у радном простору за медије, сали за конференцију и у микс зони.

(НЕ И НА МЕСТИМА ЗА НОВИНАРЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ НАПОЉУ)

Улаз за фоторепортере налази се на ћошку између западне и јужне трибине.

Фоторепортерима је улаз на стадион омогућен од 13 сати (на дан утакмице) до почетка меча и тада ће се преузимати маркери уз обавезан увид у професионални и лични документ.

Фоторепортерима је на стадиону омогућено присуство у сали за рад медија, сали за конференцију и на терену у означеним зонама

САЛА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈУ И МИКС ЗОНА

Улазак у салу за конференцију налази се на средини западне трибине, гледајући фронтално ка стадиону (од врата где се улази у медија ложу – лево).

Срдачан поздрав