Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА | КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ЗА ЖЕНЕ, СРБИЈА - ШКОТСКА

01.04.2024.

Поштовани,

Обавештавамо вас да је од понедељка, 1. априла, до четвртка, 4. априла (13 часова), отворен систем акредитовања медија за утакмицу женске „А” репрезентације Србије у квалификацијама за Европско првенство против Шкотске (Лесковац, стадион „Дубочица”, 5. април, 18 часова).

Ваше захтеве можете послати на следећу адресу: [email protected], на меморандуму ваше медијске куће, уз копију валидне новинарске легитимације и фотографију вашег извештача.

ТВ И РАДИО ПРАВА

Апсолутна ТВ права преноса припадају ТВ Арена Спорт, тако да је обавезно оставити камеру при уласку у медиа центар у посебној просторији код улаза или у прес сали. На терену нису дозвољене камере изузев камера Фудбалског савеза Србије, Фудбалског савеза Шкотске и ТВ Арене Спорт.

У случају било каквих неправилности или покушаја злоупотреба, акредитација неће бити одобрена.

Информацију да ли је ваша акредитација одобрена добићете путем мејла. Више информација можете добити позивом на број +381648180139.

Акредитације ћемо издавати на дан утакмице, на стадиону „Дубочица” у Лесковцу два сата пред почетак меча.

УЛАЗАК НА СТАДИОН (медији који нису власници ТВ права)

Улаз за медије који нису власници ТБ права (новинари и сниматељи) налази се на западној страни стадиона (ка југу). Новинарима ће бити омогућено присуство у медија ложи, која се налази напољу, радном простору за медије, сали за конференцији за медије и у микс зони.

Сниматељима ће бити омогућено присуство у радном простору за медије, сали за конференцију и у микс зони.

Улаз за фоторепортере налази се на ћошку између западне и јужне трибине.

Фоторепортерима је улаз на стадион омогућен од 16 сати (на дан утакмице) до почетка меча и тада ће се преузимати маркери уз обавезан увид у професионални и лични документ.

Фоторепортерима је на стадиону омогућено присуство у сали за рад медија, сали за конференцију и на терену у означеним зонама.