Vesti

NIKOLA DIVAC STRELAC NAJLEPŠEG GOLA NA TERENIMA PRVE LIGE U JUNU (VIDEO)

23.07.2020.

Nikola Divac, fudbaler Zlatibora, novog superligaša, strelac je najlepšeg gola na terenima Prve lige u junu. Odluku o najefektnijem golu doneo je novinarski žiri, dok su Instagram pratioci FS Srbije svoj glas dali Stefanu Cvetkoviću, igraču Grafičara. Njemu je pripao ručni sat G-shock, nagrada FSS. Nikoli je poklon uručio Nebojša Petrović, direktor medija službe FSS.

-Želeo bih da se prvo zahvalim Fudbalskom savezu Srbije na lepom poklonu i lepom gestu. Igram Prvu ligu već šest godina i oduševljen sam ovim činom. Gol je došao sam od sebe, reagovao sam na pravi način, lopta se od prečke odbila u mrežu i drago mi je da sam tim golom doneo klubu tri važna boda za plasman u Superligu. Čini mi se da je lopta samo na jedan način mogla da pronađe put do mreže. tako da moram da priznam da sam i ja bio malo iznenađen – kaže Nikola Divac.

Interesantno je da se posle postignutog gola oglasio oficijelni spiker i rekao da je strelac Đakovac…

-Nije prvi put – ističe Nikola uz osmeh.- Desilo se nešto slično i protiv Sinđelića, postigao sam četvrti gol a sa razglasa se čulo Dalibor Divac, a on je bio golman u Zlatiboru. Pomešao je Dalibor – Nenad, eto, dešava se…

Dalibor je tako ni kriv ni dužan uspeo da postigne jedan gol u karijeri. Da li je ipak bilo lepših golova u karijeri Nenada Divca?

-Iskreno, nije bilo. Igram već šest godina Prvu ligu Srbije, postizao sam golove, ali do sada nisam dao lepši gol.

Posle svega da li ostaje žal što strelac najlepšeg gola u dresu Zlatibora neće igrati sa istim klubom i Superligu?

-Naravno, ali nije došlo do dogovora. Videćemo gde ću nastaviti karijeru – rekao je Nikola Divac, dobitnik nagrade FSS za najlepši gol u junu na terenima Prve lige Srbije.