Вести

НИКОЛА ДИВАЦ СТРЕЛАЦ НАЈЛЕПШЕГ ГОЛА НА ТЕРЕНИМА ПРВЕ ЛИГЕ У ЈУНУ (ВИДЕО)

23.07.2020.

https://www.instagram.com/tv/CDL0sQBjdkw/?igshid=14xk9axigqloq

Никола Дивац, фудбалер Златибора, новог суперлигаша, стрелац је најлепшег гола на теренима Прве лиге у јуну. Одлуку о најефектнијем голу донео је новинарски жири, док су Инстаграм пратиоци ФС Србије свој глас дали Стефану Цветковићу, играчу Графичара. Њему је припао ручни сат G-shock, награда ФСС. Николи је поклон уручио Небојша Петровић, директор медија службе ФСС.

-Желео бих да се прво захвалим Фудбалском савезу Србије на лепом поклону и лепом гесту. Играм Прву лигу већ шест година и одушевљен сам овим чином. Гол је дошао сам од себе, реаговао сам на прави начин, лопта се од пречке одбила у мрежу и драго ми је да сам тим голом донео клубу три важна бода за пласман у Суперлигу. Чини ми се да је лопта само на један начин могла да пронађе пут до мреже. тако да морам да признам да сам и ја био мало изненађен – каже Никола Дивац.

Интересантно је да се после постигнутог гола огласио официјелни спикер и рекао да је стрелац Ђаковац…

-Није први пут – истиче Никола уз осмех.- Десило се нешто слично и против Синђелића, постигао сам четврти гол а са разгласа се чуло Далибор Дивац, а он је био голман у Златибору. Помешао је Далибор – Ненад, ето, дешава се…

Далибор је тако ни крив ни дужан успео да постигне један гол у каријери. Да ли је ипак било лепших голова у каријери Ненада Дивца?

-Искрено, није било. Играм већ шест година Прву лигу Србије, постизао сам голове, али до сада нисам дао лепши гол.

После свега да ли остаје жал што стрелац најлепшег гола у дресу Златибора неће играти са истим клубом и Суперлигу?

-Наравно, али није дошло до договора. Видећемо где ћу наставити каријеру – рекао је Никола Дивац, добитник награде ФСС за најлепши гол у јуну на теренима Прве лиге Србије.

 

https://www.instagram.com/p/CC_uIEtDhka/?igshid=1k4a81nl8xz97