Vesti

NAVIJAJ ZA SRBIJU | ĐOTAFREESTYLE I ŽENSKA REPREZENTACIJA SRBIJE U ŠTIKLAMA MERE JAČINU ŠUTA

29.02.2020.

Fudbalski savez Srbije čini sve da reprezentaciju što više približi naciji i da stvori fluid između navijača i naših najboljih fudbalera. Jedan od strateških prioriteta u narednom periodu je i promena kulture navijanja za srpski državni tim. U tom cilju, neophodno je da se oni najmlađi ljubitelji fudbala edukuju u smislu fer i sportskog navijanja za svoju reprezentaciju i da upravo oni budu okosnica navijačkog jezgra u nekom narednom periodu.
U tom cilju, pokrenuta je i saradnja sa našim najpoznatijim fristajlerom i jutjuberom Nikolom Miloševićem, poznatijim kao Đota, koji na svom jutjub kanalu ima blizu milion pratilaca, a na Instagramu oko 550.000, uglavnom mlađih obožavalaca.

Na zvaničnom jutjub kanalu FSS emitovana je prva epizoda serijala u kojoj Đota izaziva pulene selektora futsal selekcije Gorana Ivančića u žongliranju teniskom lopticom i loptom napunjenom vodom, a posle veoma ineteresantnog kviz – duela koji je imao ogroman broj pregleda, duela Dušana Tadića i Sergeja Milinković – Savića, videćete kako se naše fudbalerke snalaze sa loptom kada iz kopački uskoče u štikle…

Iz Marketing i Media sektora FSS stiže informacija da je ovo samo početak i da ćemo tokom marta i aprila uživati u novim dogodovštinama popularnog Đote sa članovima svih reprezentativnih selekcija Srbije.