Вести

НАВИЈАЈ ЗА СРБИЈУ | ĐOTAFREESTYLE И ЖЕНСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ У ШТИКЛАМА МЕРЕ ЈАЧИНУ ШУТА

29.02.2020.

Фудбалски савез Србије чини све да репрезентацију што више приближи нацији и да створи флуид између навијача и наших најбољих фудбалера. Један од стратешких приоритета у наредном периоду је и промена културе навијања за српски државни тим. У том циљу, неопходно је да се они најмлађи љубитељи фудбала едукују у смислу фер и спортског навијања за своју репрезентацију и да управо они буду окосница навијачког језгра у неком наредном периоду.
У том циљу, покренута је и сарадња са нашим најпознатијим фристајлером и јутјубером Николом Милошевићем, познатијим као Ђота, који на свом јутјуб каналу има близу милион пратилаца, а на Инстаграму око 550.000, углавном млађих обожавалаца.

На званичном јутјуб каналу ФСС емитована је прва епизода серијала у којој Ђота изазива пулене селектора футсал селекције Горана Иванчића у жонглирању тениском лоптицом и лоптом напуњеном водом, а после веома инетересантног квиз – дуела који је имао огроман број прегледа, дуела Душана Тадића и Сергеја Милинковић – Савића, видећете како се наше фудбалерке сналазе са лоптом када из копачки ускоче у штикле…

Из Маркетинг и Медиа сектора ФСС стиже информација да је ово само почетак и да ћемо током марта и априла уживати у новим догодовштинама популарног Ђоте са члановима свих репрезентативних селекција Србије.