Vesti

NAGRADA FSS | FUDBALERIMA PARTIZANA SAŠI ZDJELARU I ĐORĐU IVANOVIĆU URUČENI SU POKLONI ZA NAJLEPŠI GOL U 14. I 15. KOLU LINGLONG TIRE SUPER LIGE (VIDEO)

21.11.2019.

Fudbalerima Partizana Saši Zdjelaru i Đorđu Ivanoviću uručeni su pokloni Fudbalskog saveza Srbije, ručni sat G – shock, kao strelcima najlepšeg gola u 14. i 15. kolu Linglong Tire Super lige Srbije.
Zdjelarova „bomba“ protiv Vojvodine dobila je prednost u odnosu na gol Umara Sadika na istoj utakmici, dok je Ivanovićeva parabola na Banovom brdu trijumfovala za jedan glas nad fenomenalnim golom njegovog prezimenjaka Igora iz Napretka.
„To je bez dileme moj najlepši gol u karijeri. Sve se namestilo, Sadik mi je odigrao povratnu, lopta mi je legla kako treba i pogodio sam rogalj „Vošinog“ gola. Moja uloga u timu je takva da više pomažem ovima što su iza mene, nego ovima ispred. Ali kada dam gol, to je onda remek-delo. Tako je bilo i u finalu Kupa. Sjajna akcija Fudbalskog saveza Srbije i hvala članovima žirija koji su glasali za mene“ – rekao je Saša Zdelar.
„Zaista mi je drago što je FSS nastavio sa tradicijom dodele ručnog sata strelcima najlepšeg gola. Činjenica je da iz kola u kolo imamo sve oštriju konkurenciju i da žiri ima veoma težak zadatak. Iskreno, očekivao sam da u tom kolu pobedi Igorov slalom između igrača Mladosti, ali time moja pobeda još više dobija na značaju. Prija mi što su glasali treneri, jer struka najbolje zna koji gol i koja akcija imaju najviše tehničkih elemenata u sebi. Voleo bih da mi šef ukaže šansu protiv AZ Alkmara, trudiću se da i u Holandiji zatresem mrežu. Na bilo koji način, ne mora da bude tako lep i atraktivan kao protiv Čukaričkog“ – izjavio je Đorđe Ivanović.