Вести

НАГРАДА ФСС | ФУДБАЛЕРИМА ПАРТИЗАНА САШИ ЗДЈЕЛАРУ И ЂОРЂУ ИВАНОВИЋУ УРУЧЕНИ СУ ПОКЛОНИ ЗА НАЈЛЕПШИ ГОЛ У 14. И 15. КОЛУ LINGLONG TIRE СУПЕР ЛИГЕ (ВИДЕО)

21.11.2019.

Фудбалерима Партизана Саши Здјелару и Ђорђу Ивановићу уручени су поклони Фудбалског савеза Србије, ручни сат G – shock, као стрелцима најлепшег гола у 14. и 15. колу Linglong Tire Супер лиге Србије.
Здјеларова „бомба“ против Војводине добила је предност у односу на гол Умара Садика на истој утакмици, док је Ивановићева парабола на Бановом брду тријумфовала за један глас над феноменалним голом његовог презимењака Игора из Напретка.
„То је без дилеме мој најлепши гол у каријери. Све се наместило, Садик ми је одиграо повратну, лопта ми је легла како треба и погодио сам рогаљ „Вошиног“ гола. Моја улога у тиму је таква да више помажем овима што су иза мене, него овима испред. Али када дам гол, то је онда ремек-дело. Тако је било и у финалу Купа. Сјајна акција Фудбалског савеза Србије и хвала члановима жирија који су гласали за мене“ – рекао је Саша Зделар.
„Заиста ми је драго што је ФСС наставио са традицијом доделе ручног сата стрелцима најлепшег гола. Чињеница је да из кола у коло имамо све оштрију конкуренцију и да жири има веома тежак задатак. Искрено, очекивао сам да у том колу победи Игоров слалом између играча Младости, али тиме моја победа још више добија на значају. Прија ми што су гласали тренери, јер струка најбоље зна који гол и која акција имају највише техничких елемената у себи. Волео бих да ми шеф укаже шансу против АЗ Алкмара, трудићу се да и у Холандији затресем мрежу. На било који начин, не мора да буде тако леп и атрактиван као против Чукаричког“ – изјавио је Ђорђе Ивановић.