У 21

МЛАДА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ ЗА МЕЧЕВЕ СА БЈР МАКЕДОНИЈОМ И РУСИЈОМ

02.10.2017.

Млада репрезентација Србије почела је припреме за квалификационе мечеве против БЈР Македоније (6.октобар – 15,00) у Скопљу и четири дана касније, Русије у Новом Саду (18,00).
Део играча дошао је у хотел „М“ где их је дочекао селектор Горан Ђоровић, а селекција је била на окупу у хотелу „Президент“ у Новом Саду где ће боравити до одласка у Скопље.
-Сви позвани играчи су дошли и оно што је најважније, сви су здрави – рекао је селектор Горан Ђоровић.


Селектор и стручни штаб испратили су данас и меч наше групе у којем је Јерменија као домаћин савладала Гибралтар минималним резултатом.
-Пред нама су два меча у која улазимо са амбицијом да победимо. Све поштујемо, али имамо изванредне играче који верују у себе и квалитет који поседују. Идем корак по корак.
А први наредни је меч са БЈР Македонијом која се показала као озбиљан ривал у групи. Недавно су победили Јерменију у гостима (3:0), а сви се сећамо и нашег дуела на ЕП у Пољској (2:2).
-И они су, уосталом као и ми, мало променили селекцију. Нема сумње да је њихов фудбал у успону, томе у прилог резултати клубова, али и селекција. Добро смо упознати са њиховим квалитетима, али поновићу, гледамо прво себе,јер знамо колико можемо и шта желимо – истакао је Горан Ђоровић.

За наредна два меча у квалификацијама за пласман на ЕП у Италији 2019. Селектор Горан Ђоровић рачуна на следеће играче: голмани Борис Радуновић (Салеренитана), Немања Јеврић (Бачка) и Милош Остојић (Спартак ЖК), играчи одбране Немања Ћаласан (Спартак ЖК), Вукашин Јовановић (Бордо), Никола Миленковић (Фиорентина), Миладин Стевановић (Кајзериспор), Мирослав Богосавац (Чукарички), Немања Вучић (Земун), Ерхан Машовић (Клуб Бриж), средњи ред Андрија Живковић (Бенфика), Марко Грујић (Ливерпул), Петар Мићин (Чукарички), Саша Лукић (Леванте), Данило Пантић (Партизан), Ђорђе Денић (Рад), Александар Месаровић (Војводина), Милош Пантовић (Бајерн), Немања Радоњић (Црвена звезда), Лука Аџић (Црвена звезда), Александар Лутовац (Рад), нападачи Лука Јовић (Ајнтрахт, Франкфурт), Иван Шапоњић (Зулте Варегем).