U 19

Mini pripreme omladinske selekcije pred završni krug kvalifikacija za EP, Miloš Velebit pozvao 22 igrača

12.03.2018.

Omladinsku reprezentaciju Srbije očekuje završni krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Finskoj, a posle dve nedavne provere protiv Bugarske (pobeda 1:0, poraz 1:4), selektor Miloš Velebit okupiće od 13. do 15. marta kandidate za duele koji ovu generaciju (1999.) očekuju u Rumuniji od 21. do 27. marta. Rivali „orlićima“ na putu do završnice kontinentalnog takmičenja biće Rumunija, Švedska i Ukrajina.
-Ni sada nismo mogli da računamo na sve igrače, jer u sredu se igraju kup utakmice – rekao je selektor Miloš Velebit. – U planu je da odradimo dva treninga i jedan meč zatvorenog tipa koji bi nam poslužio kao taktička priprema za prvi meč sa Rumunijom.
Srbija neće biti kompletna za premijerni meč…
-Zbog parnih kartona ne možemo da računamo na golmana Popovića, odnosno Vlalukina i Luku Ilića. Videćemo i kakva je situacija oko Luke Ilića, da li će biti sa omladinskom ili mladom reprezentacijom. Konačan spisak broji 20 igrača i on će biti poznat neposredno pred put – rekao je Miloš Velebit.
Na mini pripremama u SC FSS u Staroj Pazovi biće golmani Vladan Đekić (Inter) i Miloš Čupić (OFK Beograd), igrači Ranko Veselinović (Vojvodina), Strahinja Bošnjak (Partizan), Ranko Jokić (Crvena zvezda), Mihajlo Ivančević (Brodarac), Mladen Devetak (Vojvodina), Ognjen Mitrović (Brodarac), Stefan Veličković (Čukarički), Jovan Vlalukin (Teleoptik), Lazar Kojić (Fortuna), Miloš Zličić (Vojvodina), Njegoš Petrović (Rad), Nemanja Matijević (Spratak), Veljko Nikolić (Grafičar), Igor Maksimović (Voždovac), Strahinja Jovanović (Partizan), Jug Stanojev (Grafičar), Kristijan Živković (Vojvodina), David Dunđerski (Spartak), Dejan Joveljić (Crvena zvezda), Filip Stuparević (Voždovac).