A selekcija

KATAR 2022 | SELEKTOR DRAGAN STOJKOVIĆ I KAPITEN DUŠAN TADIĆ IZ MANAME PRED MEČ SA BAHREINOM, TRENING (VIDEO)

17.11.2022.

Na zvaničnoj konferenciji za medije uoči prijateljske utakmice protiv Bahreina (petak, 16:30), novinarima su se obratili selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić:

„Atmosfera je fantastična, tu se ništa nije promenilo. Od prvog dana kada je mister Stojković preuzeo tim, oseća se pozitivna energija i svi jedva čekamo da se okupimo. Uživamo u svakom mogućem trenutku. Treba samo da se prepustimo, da igramo našu ofanzivnu igru sa puno optimizma i rezultat sigurno neće izostati. Očekivanja za utakmicu protiv Bahreina ista su kao i za svaku pretohdnu, ne zanima nas ime protivnika, uvek idemo na pobedu“ – rekao je Tadić, dok se selektor Stojković najpre zahvalio domaćinu na toploj dobrodošlici u Manami:
„Pre svega želim da se zahvalim ljudima u Bahreinu na sjajnom prijemu i organizaciji. Imamo fenomenalne uslove za rad i pripremu onoga što nas čeka vrlo brzo na Svetskom prvenstvu. Što se tiče sutrašnje utakmice, znamo da je Bahrein reprezentacija sastavljena uglavnom od igrača iz domaćeg šampionata, respektujemo ih, ali ćemo ići na pobedu. Ovo je samo prijateljska utakmica i najvažnije za naš tim je da se niko ne povredi za tih 90 minuta. Želja nam je da još jednom pokažemo da je Srbija zaslužila da bude učesnik Mundijala u Kataru. Sjajna prilika za sve nas, veoma sam srećan jer prvi put imam priliku da boravim u Bahreinu i želim sa svojim momcima da ostavim što bolji utisak na terenu“ – rekao je Stojković i potvrdio da za utakmicu protiv Bahreina neće računati na Kostića, Lukića i Mitrovića, dok je Vlahović odradio trening punim intezitetom što je svakako informacija koja raduje i njega i kompletnu srpsku fudbalsku javnost.

Celu konferenciju možete da pogledate na zvaničnom jutjub kanalu FSS.