U 18

I drugi remi mlađih omladinaca u proveri sa Bosnom i Hercegovinom 2:2 (0:2)

19.04.2018.

STRELCI: 0:1 Hasanović 45, 0:2 Hasanović 45+1, 1:1 Gavrić 51,2:2 Milovanović (iz jedanaesterca) 60. Stadion: SC FSS u Staroj Pazovi. Gledalaca: oko 200. Sudija: Dejan Trifković.
SRBIJA: Radotić, Kostić, B.Popović, Gavrić, Savić, Damjanović, Šehapi, Bojić, Nović, Babić, Daničić. Igrali su još: Gordić, Antonijević, Dejanović, Milosavljević, Stanojević, Milovanović, Blagojević, Janković, Đurović, Bosić,
BOSNA I HERCEGOVINA: Perković, Bjeković, Imamović, Tegeltija, Savić, Hasanović, Santrač, Kurbegović, Hasikić, Omerović, Kosić. Igrali su još: Kanurić, Šehović, Zilić, Brkić, Šikanić, Kahrimanović, Božić, Dejanović, Majkić.
Mlađa omladinska reprezentacija Srbije koja se priprema za jesenji start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (prvi krug, Severna Irska, Srbija, Kazahstan, Poljska), remizirala je i u drugoj proveri sa selekcijom Bosne i Hercegovine.
U prvom meču bilo je 3:3, u drugom 2:2 ali ponovo su gosti bolje ušli u meč i ponovo su prvo poluvreme rešili sa dva gola prednosti. S druge strane izabranici selektora Perice Ognjenovića su bili opet ubedljiviji u nastavku susreta i sa dva gola (ponovo jedan iz jedanaesterca) zasluženo došli do remija.