У 18

И други реми млађих омладинаца у провери са Босном и Херцеговином 2:2 (0:2)

19.04.2018.

СТРЕЛЦИ: 0:1 Хасановић 45, 0:2 Хасановић 45+1, 1:1 Гаврић 51,2:2 Миловановић (из једанаестерца) 60. Стадион: СЦ ФСС у Старој Пазови. Гледалаца: око 200. Судија: Дејан Трифковић.
СРБИЈА: Радотић, Костић, Б.Поповић, Гаврић, Савић, Дамјановић, Шехапи, Бојић, Новић, Бабић, Даничић. Играли су још: Гордић, Антонијевић, Дејановић, Милосављевић, Станојевић, Миловановић, Благојевић, Јанковић, Ђуровић, Босић,
БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА: Перковић, Бјековић, Имамовић, Тегелтија, Савић, Хасановић, Сантрач, Курбеговић, Хасикић, Омеровић, Косић. Играли су још: Канурић, Шеховић, Зилић, Бркић, Шиканић, Кахримановић, Божић, Дејановић, Мајкић.
Млађа омладинска репрезентација Србије која се припрема за јесењи старт у квалификацијама за Европско првенство (први круг, Северна Ирска, Србија, Казахстан, Пољска), ремизирала је и у другој провери са селекцијом Босне и Херцеговине.
У првом мечу било је 3:3, у другом 2:2 али поново су гости боље ушли у меч и поново су прво полувреме решили са два гола предности. С друге стране изабраници селектора Перице Огњеновића су били опет убедљивији у наставку сусрета и са два гола (поново један из једанаестерца) заслужено дошли до ремија.