A selekcija

Goran Bunjevčević: Mitrović će biti dobro, ali bili smo zabrinuti posle prvih informacija

07.01.2017.

Odmah po saznanju da je već posle deset minuta meča FA kupa između Birmingema i Njukasla, Aleksandar Mitrović, morao na nosilima da napusti teren, sportski direktor FSS Goran Bunjevčević, odmah je reagovao i bio u stalnom kontaktu sa bliskim članovima porodice našeg reprezentativca.
-Aleksandar će biti dobro, ali priznajem da smo bili zabrinuti posle prvih informacija – ističe Goran Bunjevčević.- Mitrović je zaradio veliku posekotinu po sredini kolena, stavljeno je nekoliko kopči, ali ono što je najvažnije jeste da je koleno „pokretljivo“. Preporučeno je mirovanje narednih desetak dana, kako bi se pratila sutuacija, ali i uradili dodatni pregledi. I „Mitar“ je posle prvih dobrih vesti, boljeg raspoloženja. Pratićemo situaciju uz želju da se što pre uspešno oporavi i vrati na teren.
Vest koja naravno sve hrabri, pre svega zbog zdravlja samog igrača koji je u poslednjim mečevima nacionalnog tima dao veliki doprinos dobrim rezultatima. Takođe, potvrda i načina na koji funkcioniše sportski sektor FSS i stručni štab „orlova“ koji se nalaze u svakodnevnom kontaktu, pogotovo kada se na terenima širom Evrope nalaze naši reprezentativci.