FUTSAL REPREZENTACIJA BEZ NEKOLIKO ASOVA PORAŽENA U PROVERI OD AZERBEJDŽANA

15.04.2019.

STRELCI: 0:1 Fineo 5, 0:2 DŽonatan 22, 1:2 Vesić 22.Dvorana u Zrenjaninu. Sudije: N.Panić, V.Radulović, M.Jocović (Srbija).

SRBIJA:Antonić, Matijević, Rakić, Vesić, Simić. Koljajić, Petrov, Mutavdžić, Pešić, Pavlović, Lazarević, Vukadinović, Aleksić, Marinković.

AZERBEJDŽAN:Husenli, Tijago, Fineo, Kardoso, DŽonatan.Kurdov, Hamzaev, Čovdarov, Farzaliev, Rustamli, Ismailov, Bagirov, Borisov, Atajev.

Posle dvomeča sa Brazilom, istorijske pobede u Čairu, zatim i revanša u Beogradu, futsal reprezentacija Srbije nastavila je sa proverama pred kvalifikacije za plasman na Svetsko prvenstvo. Selektor Goran Ivančić promešao je karte i pozvao nekoliko novih igrača, umesto standardnih asova, za meč protiv Azerbejdžana. Selekcije koja je jedna od najboljih na svetu,a sve zahvaljujući velikom broju Brazilaca koji nastupaju za ovu reprezentaciju.

Gosti su ostvarili pobedu- 2:1(1:0) ali i pored poraza, Srbija je sa praktično kombinovanim sastavom pružila veoma dobru partiju. Drugi meč istih selekcija igra se u Požarevcu.